Călătorie prin viață… 

Chiar acum călătoresc spre orașul în care lucrez și vremea nu s-a hotărât încă ce își dorește… 2 minute plouă, apoi iese soarele și apoi plouă iar. A apărut un curcubeu… Am încercat să-l fotografiez din autocar, din mers, cu telefonul… A ieșit ce vedeți mai sus… Dar m-a facut să mă gândesc la viață. Sunt multe posibilități de a parafraza viața din intermediul fenomenelor meteorologice. Eu,  însă, o să mă opresc asupra unuia. 

Precum vremea de acum sunt momente în viață când fenomenele care ne încununează viață nu au un decurs normal, am zice noi. Acum e bine, imediat e rău. Parcă nici viața nu e hotărâtă ce vrea să ne ofere… Dar dacă lucruruile, aparent, nu merg cum credem noi că e ok, nu înseamnă că nu e ok. Este o expresie care îmi mie mult:”Sufletul nu ar  avea curcubeu dacă ochii nu ar avea lacrimi!”. 

Trecem prin viață pentru a strange amintiri și a învăța mereu… Dacă știm cum să privim lucrurile nu pierdem niciodată: “Ori câștig, ori învăț o lecție.” e extrem de important cum privim furtunile din viața noastră (“un șut în fund e un pas gratis în față”). 

Doar de noi depinde dacă după furtună apare curcubeul… Nu renunța niciodată să crezi. Când vei vedea contrastul dintre curcubeu și norii furtunii care tocmai a trecut vei învăța de ce merită mereu sa lupți pentru fiecare curcubeu. 🙂 

Vă doresc o săptămână productivă!!! 

About Aki's Land

Radiographer by day, artist by night! 😉

Posted on September 13, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: