Parte dintr-o altfel de familie…

Știi momentul ăla când pleci de la părinții tăi și încerci să îți faci loc într-o lume ce nu vrea oameni creativi, neconvenționali, diferiți de restul oilor…?! Știi ce ciudat e să încerci să fii “cum trebuie” nu cum crede lumea că trebuie!? Știi ce aiurea e să încerci să fii om până la capăt?! Adică indiferent de circumstanțe… știi și tu! Sigur te-ai lovit de asta până acum…

E momentul când simți nevoia să aparții cuiva… sigur… ai familie! Părinții ce te iubesc așa mult, frați, surori pe care te poți baza… însă nu pot să substituie mereu ceea ce îți lipsește la muncă, la facultate, în viața de zi cu zi. E ciudat… acum, îmi amintesc de vorba unui tip: “cine nu are loc de mine, să se înghesuie!”… E amuzant pe undeva și trist pe altundeva :)) . Dar are dreptate! Ei bine, chiar dacă nu mi-am dorit explicit să am prieteni apropiați, chiar dacă nu am avut nevoia spusă de interacțiune, se pare că organismul meu avea nevoie! Sunt o fire sociabilă, intru în discuție cu diverși oameni, încerc să îi fac să se simtă mai bine dacă au o pasă proastă și chiar dacă am și eu probleme sau “disfuncționalități emoționale” nu las să se vadă! Cred că pt simplul fapt că știu cum e și nu vreau sa treacă și alții prin asta!

Acum, fac parte din familia Polaris Medical! Știu că sună prea pompos și sensibil… și… “du-te mă! Ai zis că nu îți mai faci prieteni la lucru!” nu îmi mai fac… sau?! Ideea e că am senzația de apartenență la un grup de oameni frumoși! Știi ce înseamnă să faci parte dintr-o familie … într-o familie nu totul e roz, lumea se mai ceartă, frații se bat, părinții îi mai pedepsesc pe copii, însă masa o iau tot împreună! Interesele familiei sunt tot scopuri comune rămân și toți membri familiei luptă să le atingă! Fac ce pot mai bine să ajungă cu toții acolo unde își propun!… neînțelegeri sunt în orice familie: probleme de comunicare, momente jenante, situații în care cineva se crede/simte mai important ca altul doar pt că e mai mare, pretinde mai mult doar pt că, vezi Doamne, e mai experimentat… dar în final știi că fiecare membru al familiei te iubește și te-ar ajuta oricând ai avea nevoie cu ce poate el!

Ei bine, de aia mă simt aici ca într-o familie… și aici avem neînțelegeri, probleme de comunicare, momente de relaxare și distracție, râs spontant, momente tensionate, momente funny, în fiecare dimineață ne dăm “bună dimineața” cu un zâmbet larg pe față, de la cel mai mic la cel mai mare, dimineața frații mai mari (medicii) se consfatuiesc pt interesele familiei! Apoi fiecare își face datoria de membru al familiei… masa o luăm împreună și discutăm de toate pentru toți, domnește o atmosferă relaxată, ziua trece repede în general. Și peste toate micile problemuțe și interacțiuni știi că toți țin la tine și te iubesc, ești de-al lor! Așa cum ești! Ești din familie!

Mulțumesc…
O zi splendidă să aveți!

About Aki's Land

Radiographer by day, artist by night! 😉

Posted on May 29, 2017, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: